En osta Bitcoinia, kun se on yli 20 000 dollaria – Jim Cramer

Bitcoin on houkutellut viime kuukausina monenlaisia sijoittajia, mukaan lukien korkean nettovarallisuuden omaavat sijoittajat ja instituutiot. Näiden sijoittajien joukossa on Jim Cramer, joka on CNBC: n Mad Moneyin isäntä.

Cramer sanoi, että hän ‚leikkii edelleen talon rahoilla‘ myydessään joitain salauksiaan ennen äskettäistä hintakatoa

Puhuessaan TheStreetin haastattelussa Cramer sanoi uskovansa edelleen Bitcoin Bank huolimatta 10 000 dollarin hintakorjauksesta viimeisten kolmen päivän aikana. Mutta hän lisäsi nopeasti, että hän ei todennäköisesti hanki lisää bitcoineja, ellei hinta laske jälleen alle 20 000 dollaria. Hän kommentoi:

”Tavoitteenani oli saada käteinen ulos, jotta minun ei tarvitse ajatella sitä. Jos se on alle 20 000 dollaria, olen jälleen ostaja. Mutta sain kustannukseni ja pelaan talon rahoilla. Tämä ei ole eroa kuin täysin arvaamaton osakekanta. “

Suosittu CNBC-isäntä vahvisti, että hän oli „myynyt tarpeeksi Bitcoinia“ viime viikolla kattamaan alkuperäisen osuutensa salaustuotteesta

Cramer väitettiin hankkineen ensimmäisen bitcoininsa joulukuun puolivälissä, kun hinta heilahti 17 000 dollarilla, jolloin sitä kutsuttiin ‚kunnolliseksi tasoksi‘.

Bitcoinin hinta on menettänyt muutamassa päivässä yli 23% saavutettuaan kaikkien aikojen huippunsa, yli 42 000 dollaria 8. tammikuuta. Kirjoitushetkellä se käy kauppaa 33 500 ja 34 500 dollarin välillä.