De 34e rijkste Bitcoin-walvis heeft net de Crypto-portemonnee gestript, die 415 miljoen dollar in BTC verplaatst

Een van de grootste Bitcoin-walvissen die er bestaan heeft net een enorme BTC-portefeuille leeggehaald, waardoor honderden miljoenen dollars van de grootste cryptocurrency werden verplaatst.

De anonieme walvis verplaatste net 21.446 BTC

De anonieme walvis verplaatste net 21.446 BTC ter waarde van 415 miljoen dollar voor een bedrag van slechts 1,57 dollar. De overdracht werd in eerste instantie gezien door de automatische gedistribueerde grootboekbewakingstool die bekend staat als de Bitcoin Block Bot.

Volgens de laatste gegevens van de blokverkenner heeft de grote walvis de BTC naar drie afzonderlijke adressen verplaatst. Een portemonnee met in totaal 20 transacties ontving 100 BTC. BitInfoCharts onthult dat de portemonnee eigendom is van BetVIP, een online casino dat zichzelf raakt als „’s werelds eerste gelicentieerde Crypto Revolt – only sportboek“.

Een tweede portemonnee met een totaal van zes transacties verzamelde 21.346 BTC. Een derde portemonnee met een totaal van twee transacties ontving minder dan één FTK.

BitInfoCharts toont aan dat de hooggeplaatste entiteit de originele portemonnee creëerde op 28 november en onmiddellijk de 34ste grootste portemonnee werd die er bestond nadat ze op dezelfde dag een aanzienlijke hoeveelheid Bitcoin had ontvangen.

Met uitzondering van de BetVIP-portemonnee hebben

Met uitzondering van de BetVIP-portemonnee hebben de betrokken adressen geen bekende banden met een bedrijf dat investeert of werkt in de crypto-industrie. Ook is de Bitcoin niet verplaatst naar bekende adressen die eigendom zijn van cryptobeurzen, waar het zou kunnen worden verhandeld en verkocht op de open markt.

Met de Bitcoin die dreigt haar laatste weerstand van $20.000 uit te schakelen, zegt crypto-intelligentieplatform Santiment dat de walvissen bezig zijn met het verzamelen van BTC. Ondertussen is het aantal adressen met 10 BTC of minder sterk gedaald.

„Adressen met opmerkelijke bedragen van $BTC blijven toenemen. In de afgelopen 2 weken hebben adressen met

1.000 of meer $BTC: INCREASED +44 adressen
10 – 1.000 $BTC: INCREASED +820 adressen
0.1 – 10 $BTC: DECREASED -40k adressen.“